Tipovi nastave

Individualna ili grupna obuka

  • Individualna obuka znači da samo vi slušate kurs i da se posvećujem samo vama.
  • Grupna obuka znači da obuku sluša više ljudi. Grupe su male, tako da se na kvalitetu obuke ne gubi. Sa druge strane, to znači da morate da se dogovarate sa drugim polaznicima oko termina.

Za sada, grupne obuka se organizuju samo za firme u prostorijama samih firmi.

Tradicionalna nastava (instruktor je lično prisutan)

Tradicionalna nastava može da se izvodi bilo u našim bilo u Vašim prostorijama. U našim prostorijama, za sada, mogu da se izvode samo individualni kursevi. U Vašim prostorijama može da se izvodi i individualna i grupna obuka samo ako imate uslove za to.

Internet (online) kursevi

Ako niste iz Beograda i okoline, ili iz bilo kog drugog razloga niste u mogućnosti da pohađate živi kurs, obuka preko interneta je jedini način da dođete do Adobe i Autodesk sertifikata. Pošto internet ne poznaje granice, obuku možete da slušate gde god da živite.

Kako funkcionišu online kursevi?

Kurseve slušate preko interneta, od kuće. Znači, ne idete nigde, već slušate kurs na svom kompjuteru, udobno zavaljeni u stolicu.  Sa druge strane „žice“ je neko od nas, takođe, kod svoje kuće, i drži Vam obuku. Bilo da koristimo Skype ili Join.me platformu iskustvo je vrlo slično, kao da gledate video na svom kompjuteru samo što možemo da komuniciramo međusobno. Kako to izgleda možete pogledati na sledećem videu sa našeg Youtube kanala.

Zar to nije isto kao da gledam tutorijale na Youtube, Lynda.com, itd.?

Donekle je slično, ali postoji i jedna velika razlika. Ovde niste samo pasivni posmatrač koji gleda lekcije i tutorijale. U pitanju je direktna komunikacija, kao da neko od nas, sedi pored Vas. U bilo kom trenutnku možete postavite pitanje i da dobijete odgovor. To nije slučaj kada gledate video kurseve, tutorijale ili učite iz knjige.

Sem što možete da postavite pitanje kad god Vam nešto nije jasno, možete i da tražite da prilagodimo plan i program kursa Vašim potrebama. Možemo više vremena da posvetimo temama koje su Vam posebno bitne ili da vežbamo na Vašim primerima/fajlovima a ne na nekim opštim primerima koji nemaju mnogo dodira sa Vašim poslom. To je mogućnost koju nemate kad gledate Youtube, Lynda.com i slične tutorijale/video kurseve.

Šta Vam je potrebno da bi mogli da pratite online kurs?

  • Internet konekcija. Potrebno je imate kablovskiADSL ili WiFi internet. Čak i najjeftiniji internet paketi trebalo bi da su sasvim dovoljni da nesmetano pratite obuku.
  • Adobe/Autodesk aplikacija koju učite – poželjno  je da ih imate instalirane ali NIJE neophodno.
  • Instaliran Skype, jedan od najpopularnijih programa za komunikaciju preko interneta. Program je besplatan i možete ga skinuti sa ove adrese:
    Skype: http://www.skype.com/en/

Sertifikati

Po završetku obuke dobijate originalni Adobe/Autodesk sertifikat, isto kao i svi ostali polaznici koji završe kurs kod zvaničnih trening partnera.

Originalni Adobe sertifikat dobijaju polaznici i internet kurseva i klasičnih Photoshop Illustrator InDesign Dreamweaver Flash Game dizajn i ostalih kurseva

Više informacija o sertifikatima možete naći na stranicama Adobe sertifikat za polaznike i Autodesk sertifikacija.

Cene i plaćanje

Cenovnik za sve obuke možete naći na stranici cenovnik.

Dodatne informacije

Planove i programe kurseva možete pogledati  u sekciji Adobe kursevi i Autodesk kursevi. Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas putem email-a ili stranice Kontakt.

Comments are closed.