Iskustva polaznika

Marija Milenković

Posle završenog umetničkog fakulteta sam odlučila da počnem profesionalno da se bavim grafičkim dizajnom.  Pre šest meseci sam bila potpuni laik što se tiče Adobe suit-a ali sam zavaljujući Brankovom sistematičnom i kvalitetnom predavanju uspela da u potpunosti savladam rad u Photoshop u, Illustrator u i Indesign u.
Branko Jovanović polaznicima kurseva pruža odlične uslove za učenje i savladavanje Adobe programa. Pre svega je prijatan, elokventan i temeljan edukator i maksimalno se trudi da polaznicima izadje u susret što se tiče bilo kakvih pitanja i nedoumica praktične i teorijske prirode.
Cena  kursa je više nego pristupačna , a posebno za ljude koji žele kvalitetno i konkretno znanje programa za grafički dizajn.
www.behance.net/marilenko

**********

Vuk Mirčetić

Branka sam upoznao 2009. godine na obuci za Adobe web paket, koju je držao. U to vreme, pripremao sam se za osnivanje karling kluba Vukovi, te mi je u perspektivi bio potreban sajt. Iskren da budem, najviše me je privukla cena, jer sam za taj novac mogao četiri programa, što da doučim, što da naučim, i budem osposobljen da sam pravim sajtove, ili da za približno isti novac nekoga platim da to uradi umesto mene. S obzirom da živimo u Srbiji i da je potrebno da se razumemo u sve, kako bismo mogli da određen proces uradimo najbolje moguće, odlučio sam se da novac uložim u obuku. Sa ove vremenske distance, ispostavilo se da je to jedan od boljih poteza koje sam napravio, jer sam na obuci naučio principe rada sajta, kako isti diše, tako da sam se veoma lako i sam dodatno usavršavao, te sam do sada napravio sajtove za sve organizacije koje vodim, ali i za neke klijente. Od skoro sam i vlasnik portala PRomocije.net, preko kojeg klijentima nudim profesionalnu izradu web sajtova i pripremi za štampu.

www.vukmircetic.com

**********

Svetlana Đorđević

Branka Jovanovića sam prvi put upoznala na stručnom kursu koji je držao za grafički dizajn pre dve godine. Kao izvanredan predavač vrlo strpljivo, nesebično i detaljno nam je objašnjavao sve sto nam je bilo potrebno. Pre toga sam bila u nekoj drugoj školi u Beogradu i skoro da sam izgubila strpljenje da bi mogla napredovati u ovom polju. Želela sam grafički i web dizajn da usavršim iz hobija, pa sam bila i jako zahtevna. Međutim, kada sam kod Branka pohađala kurs za grafički dizajn, jos nismo bili ni završili kurs, već sam napravila svoj prvi rad (letak u tiražu od 20 000 kom za firmu u kojoj radim).

Naravno, sa ovako profesionalnim predavačem, moze se brzo i kvalitetno napredovati, tako da sam nakon tog kursa nastavila kurs za web dizajn. Uz način rada i metode predavanja koje nam je Branko otkrivao na ovom kursu, napravila sam i svoj prvi sajt www.murad.rs
http://www.linkedin.com/in/svetlanadjordjevic

**********

Maja Šmitran

Pre 2 godine pohađala sam paket kurseva za programe Ai, Ps, InD, Dw  i Fw koje je vrlo uspešno i profesionalno vodio Branko Jovanović. Izuzetno poznavanje oblasti i odlična sposobnost prenošenja znanja učinile su da se i dan danas vrlo uspešno koristim stečenim znanjima koja su mi potrebna u marketingu. Stekla sam priličnu nezavisnost u kreiranju kampanja i grafičkog dizajniranja marketinških akcija i brošura što moj delokrug rada čini kompletnim pa to prepoznaju i poslodavci. Uvek kada sam imala nedoumice Branko je bio tu da pomogne i nesebično podeli svoje vreme i znanje. Na tome sam mu neizmerno zahvalana. Retki su takvi predavači u današnje vreme.

http://rs.linkedin.com/pub/maja-%C5%A1mitran/24/b34/16b

**********

Natalija Stanivuk

U poslednjih 15 godina rada u raznim sferama dizajna i marketinga, nisam srela čoveka kao što je Branko. Svojim sveobuhvatnim iskustvom, svakog polaznika širokog srca prihvata, dajući mu vetar u jedra, kao i pune šake novog, sa zadovoljstvom stečenog znanja! Branko je pravi motivator, iskusni profesionalac i pre svega pošten i dobar čovek sa kojim je uvek zadovoljstvo sarađivati!

Freelance dizajner

**********

Radmila Milijancević

Iako se bavim dizajnom već 12 godina, s vremena na vreme trebala mi je pomoć iz nekih grafičkih programa. Za to sam se obratila vrsnom predavaču Branku Jovanoviću, koji ne samo da poseduje veliko znanje iz Adobovog paketa programa, već to ume i da prenese na odličan način. Pohadjajuci kurseve iz Illustrator-a i InDesign-a unapredila sam svoja znanja i olaksala realizaciju svojih ideja iz dizajna.

Pozdrav i svaka preporuka

https://www.linkedin.com/in/radmila-milijancevic-13931843/

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.