Adobe Photoshop za arhitekte

Adobe Photoshop je danas apsolutno neophodan ukoliko se radi sa grafikom. Arhitekte svakako u svom radu moraju koristiti grafički softver, a Adobe Photoshop je danas najčešći softver u kome se renderi sređuju za prezentaciju. Bilo da se radi kompoziting bilo da se rade kolorne i tonske korekcije ili nešto treće, Adobe Photoshop je svakako najčešći softver u kome se to radi.

Cilj kursa Photoshop za ahritekte

Cilj kursa je da se polaznik osposobi da u potpunosti sam obavlja sve ono što je potrebno da bi arhitektonski render mogao pripremiti za prezentaciju klijentu.  Kurs pokriva teme koje su vezane za sve kod nas zastupljene načine prezentacije: štampa, web, video.

Kome je namenjen ovaj Photoshop kurs?

Na Photoshop 3D kursu se obrađuju teme vezane za rad sa 3D objektima, teksturisanje i sl. Zato je obuka je namenjena dizajnerima iz gaming industrije, arhitektama, dizajnerima enterijera, industrijskim dizajnerima i svima ostalima koji planiraju da koriste Photoshop u kombinaciji sa 3D programima poput Autodesk 3DS MAX-a, Maya-e i sl.

Da li je neohodno neko predznanje?

Kurs jeste specijalizovan po svojoj nameni, temama i vežbama koje se obrađuju, ali za njegovo razumevanje nije potrebno predznanje Adobe Photoshopa. U slučaju da polaznik već ima neka predznanja to je svakako prednost i pomoći će instruktoru da u toku kursa, brže, bolje, jednostavije i kompletnije objasni sve neophodne opcije.

Postoji li mogućnost da ovaj kurs Photoshop-a slušam preko interneta?

Naravno. Ako niste iz Beograda, Srbije ili Vam, jednostavno, više odgovara da učite od kuće, možete da pohađate kurs preko interneta. Više informacija o internet kursevima možete naći na stranici posvećenoj internet (online) kursevima.

Koliko traje i koliko košta?

Informacije o trajanju i ceni kursa možete naći na stranici cenovnik.

Plan kursa Photoshop za arhitekte

  1. Kolorni prostori,
  2. Kolorne i tonske korekcije,
  3. Selekcije,
  4. Retuširanje,
  5. Pravljenje logoa,
  6. Filteri,
  7. Rad sa maskama,
  8. Kanali boje i alfa kanal,
  9. Kompoziting,
  10. Snimanje i izvoz.
Adobe Photoshop, program za obradu fotografija, dizajn, slikanje, 3D, obradu videa
Adobe Photoshop CC Učionica u knjizi. Zvanični udžbenik forme Adobe.

Comments are closed.