Internet (online) kursevi

Ako niste iz Beograda i okoline, ili iz bilo kog drugog razloga niste u mogućnosti da pohađate živi kurs, internet kurs je jedini način da dođete do Adobe i Autodesk sertifikata. Pošto internet ne poznaje granice, ovakav kurs tj. vid obuke možete da slušate gde god da živite.

Postoje individualni i grupni kursevi

 1. Individualni kurs znači da samo vi slušate kurs i da se predavač posvećuje samo Vama. To znači:
  • da je moguće izmeniti plan i program kursa prema Vašim potrebama. Ovo je bitno ljudima koji treba da nauče neku konkretnu tehniku ili reše neke konkretne probleme sa kojima se sreću na poslu.
  • dinamiku nastave određujete samo Vi i predavač. Možete da slušate kurs svaki dan, ako Vam se žuri i ako je predavač slobodan, a možete i 1-2 puta mesečno.
  • zbog svih ovih pogodnosti, ovaj tip obuke je skuplji.
 2. Grupni kurs znači da obuku sluša više ljudi.
  • grupe su male, tako da se na kvalitetu obuke ne gubi.
  • imate priliku da komunicirate sa drugim polaznicima i razmenjujete iskustva
  • više ljudi postavlja raznolikija pitanja od jedne osobe. Zbog toga ćete sigurno čuti neka pitanja i odgovore na njih koje Vama samima ne bi pala na pamet.
  • dogovarate sa drugim polaznicima oko termina. Nastava se održava najmanje 2 puta nedeljno.
  • zbog toga što se predavač ne posvećuje isključivo Vama, ovaj tip obuke je skuplji.

Svaki od ova dva vida nastave ima svoje prednosti i mane. Na Vama je da odlučite koja Vam varijanta više odgovara.

Tradicionalna nastava (instruktor je lično prisutan)

Tradicionalna nastava dostupna je isključivo firmama i izvodi se u prostorijama samih firmi koje su zainteresovane za ovaj vid nastave.

Kako funkcionišu online kursevi?

Kurseve slušate preko interneta, od kuće. Znači, ne idete nigde, već slušate kurs na svom kompjuteru, udobno zavaljeni u stolicu. Sa druge strane “žice” je neko od nas, takođe, kod svoje kuće, i drži Vam obuku. Bilo da koristimo Skype, Viber, Zoom ili neku drugu platformu iskustvo je vrlo slično, kao da gledate video snimak ekrana instruktora, na svom kompjuteru samo što možemo da komuniciramo međusobno. Kako to izgleda možete pogledati na sledećem videu sa našeg Youtube kanala.

Zar to nije isto kao da gledam tutorijale na Youtube, Lynda.com, itd.?

Donekle je slično, ali postoji i jedna velika razlika. Ovde niste samo pasivni posmatrač koji gleda lekcije i tutorijale. U pitanju je direktna komunikacija, pravi kurs, kao da neko od nas, sedi pored Vas. U bilo kom trenutnku možete postavite pitanje i da dobijete odgovor. To nije slučaj kada gledate video kurseve, tutorijale ili učite iz knjige.

Sem što možete da postavite pitanje kad god Vam nešto nije jasno, možete i da tražite da prilagodimo plan i program kursa Vašim potrebama. Možemo više vremena da posvetimo temama koje su Vam posebno bitne ili da vežbamo na Vašim primerima/fajlovima a ne na nekim opštim primerima koji nemaju mnogo dodira sa Vašim poslom. Kad gledate Youtube, Lynda.com i slične tutorijale/video kurseve, nema postavljanja pitanja i nema menjaja plana i programa. Isti kurs gledaju svi polaznici, bez obzira na predznanje, vrstu posla koji rade, drugačije probleme sa kojima se sreću i različite ciljeve koje hoće da postignu kada završe obuku. Znači, ista cipela za različita stopala…

Šta Vam je potrebno da bi mogli da pratite naše internet (online) kurseve?

 • Internet konekcija. Čak i najjeftiniji internet paketi trebalo bi da su sasvim dovoljni da nesmetano pratite obuku.
 • Adobe/Autodesk aplikacija koju učite – poželjno  je da ih imate instalirane ali NIJE neophodno.
 • Instaliran Skype ili Viber, koji god da Vam više odgovara.

Sertifikati

Po završetku obuke dobijate originalni Adobe/Autodesk sertifikat, isto kao i svi ostali polaznici koji završe kurs kod zvaničnih trening partnera.

Originalni Adobe sertifikat dobijaju polaznici i internet kurseva i klasičnih Photoshop Illustrator InDesign Dreamweaver Flash Game dizajn i ostalih kurseva

Više informacija o sertifikatima možete naći na stranicama Adobe sertifikat za polaznike i Autodesk sertifikacija.

Cene i plaćanje

Cenovnik za sve kurseve možete naći na stranici Cenovnik.

Još informacija o konkretnim kursevima

Spisak kurseva koje držimo, planove i programe kurseva i još više korisnih inofrmacija možete pročitati u sekciji Adobe kursevi i Autodesk kursevi.

Prijava za kurs

Formular za prijavu i pitanja možete naći na stranici Kontakt.

Comments are closed.