Mobilne aplikacije za Adobe Document Cloud

Sa izlaskom Adobe Document Cloud-a, postale su dostupne i 3 aplikacije kojima treba da bude upotpunjen proces rada sa dokumentima.

Adobe Acrobat DC Mobile

Mobilna verzija Acrobat DC-a ima većinu bitnih funkcija kao desktop varijanta. Uz pomoć njega možete da:

  • napravite PDF of bilo kog Word, Excel ili PowerPoint fajla
  • otvorite i menjate PDF-ove
  • popunjavate formulare
  • potpisujete dokumente i još mnogo toga

Da bi sve funkcionisalo još bolje, ne zaboravite da uključite Mobile Links da bi dokumenti koje ste skoro otvarali bili dostupni i na vašim desktop/laptop kompjuterima i na mobilnim uređajima.

Adobe Fill & Sign DC

Adobe Fill & Sign DC omogućava da vaše elektronske ili papirne dokumente pretvorite u elektronski formular koji možete da popunite, potpišete i pošaljete elektronskim pute. Možete čak da koristite svoju kameru da snimite svoje dokumete i pretvorite ih u elektronske formulare na taj način. Dostupne su i Autofill opcije koje mogu osetno da ubrzaju popunjavanje formulara.

Adobe eSign Manager DC

U pitanju je, zapravo, Adobe EchoSign, aplikacija uz pomoć koje možete da potpisujete dokumenta i formulare, šaljete ih drugima na potpisivanje, pratite šta se sa vašim dokumentima dešava i potpisujete na licu mesta kada se nalazite licem u lice sa klijentom ili saradnicima.

Sve aplikacije su dostupne i za Android i za iOS uređaje.

Adobe Acrobat DC mobile sa Adobe Fill & Sign DC i Adobe eSign Manager DC

About Branko Jovanović

Pasionirani ljubitelj multimedije. Grafički i web dizajner, JavaScript i AS3 programer. Najviše, ipak, volim da držim kurseve o Adobe programima. Do sada sam obučio više od 3000 polaznika i održao preko 25000 školskih časova što nije malo, ali je moja želja da se edukacijom bavim do kraja života. Za više informacija pogledajte stranicu "O nama" ili me pratite na: Google +: google.com/+BrankoJovanovic

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.